Voit määritellä uuden lähetysryhmän kauppakohtaisesti verkkokauppaasi. Lisäys tapahtuu Lähetysryhmät valikon kautta.

Yksityiskohtainen kuvaus

Uusi lähetysryhmä luodaan Lähetysryhmät valikon kautta. Valitse kauppa, jolle haluat uuden ryhmän luoda.

Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

Huom! Voit antaa vain yhden sähköpostiosoitteen ryhmälle.

Voit määritellä lähetysryhmälle kohteita joko kohteiden kautta tai sitten täältä lähetysryhmien kautta seuraavasti.

Valitse listalta lähetysryhmä, jonka jälkeen avautuu lista kohteista, jotka liitetty lähetysryhmään. Valitse painikkeesta pystyt lisäämään kyseiseen lähetysryhmään kohteita.

Huom! Lähetysryhmä on aina kauppakohtainen eli jos on useampi kauppa (esim. kieliversioita), pitää samat määritykset muistaa tehdä myös sinne.