Kohteen poistaminen näkyvistä verkkokaupasta tapahtuu yksittäisen kohteen alta Näkyvyys välilehdeltä. Etsi oikea kohde Kohteet valikon kautta, avaa kohde ja klikkaa Poista. Voit ajastaa poistumisen tai poistaa kohteen heti näkyvistä. Voit määritellä kohteen poistumaan myös vain yksittäisestä kaupasta.

Yksityiskohtainen kuvaus

Kohteen poistaminen näkyvistä verkkokaupasta tapahtuu kohteen Näkyvyys välilehden kautta.
Jos yritykselläsi on useampi verkkokauppa, näet ne kaikki täällä listattuina.
Näkyvyys on sama kaikille verkkokaupoillesi.
Valitse Poista.

Voit myös asettaa kaikki kohteet poistumaan samalla kertaa klikkaamalla Aseta kaikki.

Voit valita poistuuko kohde samantien näkyvistä verkkokaupasta vai myöhemmin.
Jos asetat näkyvyyden päättymään esim. 31.7.2022, näkyy kohde kaupassa vielä 31.7.2022, mutta ei enää 1.8.2022.

Jos kohde on poistettu näkyvistä kaikista kaupoista, näkyy kohde myös kohdelistauksessa tiedolla "Ei näkyvissä".