Yrityslasku mahdollistaa laskulla tilaamisen helposti ja nopeasti yrityksesi henkilöstölle.

Yrityslaskulla maksaminen lyhyesti:

1. Tilausta tehdessä valitse maksuvalinnoista Maksa yrityslaskulla.

2. Et tarvitse nimenkirjoitusoikeutta tai yrityksen luottokorttia tilauksen tekemistä varten.

3. Etsi yritystä nimihaulla, valitse listalta oikea yritys ja klikkaa tämän jälkeen Valitse.

4. Syötä tämän jälkeen laskutustiedot. Voit tilata verkkolaskun tai sähköpostilaskun.
    Verkkolaskulle tilattaessa valitse oikea verkkolaskuosoite alasvetovalikosta(tiedot haetaan verkkolaskuosoite.fi palvelusta yrityksen Y-tunnuksen perusteella). Jos osoitetta ei löydy, voit myös syöttää verkkolaskutiedot käsin.
    Laskun kustannuspaikka, viite ja viestikentät ovat täydennettävissä. Kohteen nimi tulostuu automaattisesti laskun viestikenttään.
    Tietojen tallennuksen jälkeen klikkaa Valitse.

5. Klikkaa Tilaa, vahvistaaksesi tilauksesi yrityslaskulla.
    Saat hetken kuluttua sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka liitteenä on tilauksen kuitti.

Lisätietoja tarvittaessa:

support@thinger.fi