Liitteiden lähetys - kuten kaikki muukin verkkokaupassa - tapahtuu suojatussa yhteydessä. Liitteet tallentuvat järjestelmän sisään, eikä niitä lähetetä järjestelmän ulkopuolelle sähköpostitse tai muutenkaan. Itse järjestelmä toimii Microsoftin Azure-pilvipalvelussa. Palvelimet sijaitsevat EU:n alueella.

Tilauksen toimittamista varten liitteet täytyy luonnollisesti olla katsottavissa ja tarkistettavissa verkkopalvelussa. Suosittelemme, että Isännöitsijät tarkistavat tilausoikeuden ainoastaan tilausvaiheessa eivätkä tallenna liitteitä muutoin kuin välttämättömissä tilanteissa isännöintiyrityksensä verkkolevylle.

Meillä Thingerin puolelta tiedostoihin on pääsy ainoastaan nimetyillä henkilöillä ja oikeutta käytetään ainoastaan silloin, kun ongelman selvittäminen sitä vaatii.