Sekä Paytrailin että Yrityslaskun hyvitys tapahtuu Verkkokaupan ylläpidon kautta avaamalla tilauksen ja valitsemalla Tee hyvitys. Hyvityksen voi tehdä joko koko tilauksesta, yksittäisestä tuotteesta tai osahyvittää yksittäisen tuotteen.

Yksityiskohtainen kuvaus

Avaa tilaus ja klikkaa Tee hyvitys painiketta

Voit hyvittää joko koko tilauksen, yksittäisen tuotteen tai yksittäisestä tuotteesta vain osan.

Tehty hyvitys tulee näkymään tilauksen tietoihin.
Yrityslaskun hyvitykset siirtyvät kerran yössä KTI Laskutukselle lähetystä varten.

Jos asiakas on maksanut hyvityksensä pankilla, joka ei mahdollista automaattista hyvitystä, lähtee asiakkaalle sähköpostiviesti tilinumeroa varten, jonne maksun palautus tullaan suorittamaan.

Asiakkaalle menevä sähköposti (malli)