Voit vaihtaa eri yritystilien välillä klikkaamalla valkoisen hahmon kuvaa ja valitsemalla Vaihda yritystä

Yksityiskohtainen kuvaus

Kun olet kirjautuneena sisälle Thinger Hankintaan voit helposti vaihtaa eri yritystilien välillä. Klikkaamalla valkoisen hahmon kuvaa, valitse avautuvasta valikosta Vaihda yritystä. Saat listan yrityksistä, joihin sinulla on pääsy. Valitse yritys, jonka tilille haluat siirtyä ja tallenna valinta painamalla Vaihda.