Sähköpostin lähetys omasta osoitteesta (Office 365)

Voit antaa Thinger Hankinnalle luvan lähettää sähköpostia omissa nimissäsi, jos yritykselläsi on käytössä O365. Tällöin järjestelmän kautta lähetettyjen sähköpostien lähettäjänä on sinun sähköpostiosoitteesi.

Luvitus vaatii yrityksen O365 adminin hyväksymisen ensimmäisellä kerralla. Tämän jälkeen jokainen käyttäjä voi luvittaa erikseen oman sähköpostinsa. Mikäli O365 admin ei ole käyttäjänä Thinger Hankinnassa, olkaa tällöin yhteydessä meidän tukeen: support@thinger.fi

Huom! Luvituksen jälkeen kaikki poissaoloviestit, toimittamattomien viestien ilmoitukset sekä toimittajien vastaukset tulevat käyttäjän omaan sähköpostiin järjestelmän sijaan.

Yksittäisen käyttäjän luvitus:

1. Kirjaudu Thinger Hankintaan hankinta.thinger.fi
  2. Klikkaa valkoisen hahmon kuvaa ja valitse Omat tiedot
  3. klikkaa Office 365 linkkiä
  4. Klikkaa Yhdistä O365 sähköposti
  5. Tunnistaudu

Voit koska tahansa katkaista valtuutuksen samasta paikkaa mistä aloititkin valtuutuksen.