Syynä tähän ongelmaan on tietokoneen oletuskieli/alue asetukset.

Windows käyttäjät

Mene Ohjauspaneeli (Asetukset)/Control Panel

Klikkaa Aika- ja alueasetukset/Clock and Region ja valitse Alue/Region

Klikkaa Lisäasetukset/Additional settings

Tarkista Desimaalierotin/Desical symbol että se on määritetty pilkuksi.
Ota muutokset käyttöön Käytä/Apply ja käynnistä tämän jälkeen selain uusiksi.

MAC käyttäjät

Ongelman saa korjattua siten, että menee Macin asetuksiin ja General (Yleinen) osiosta käy lisäämässä Safarin sovelluksiin ja määrittelee kieleksi Suomi-Finnish.