Voit esikatsella omaa sekä kolleegoidesi tarjouspyyntöjä milloin tahansa. Voit esikatsella niin luonnos tilassa olevaa kuin jo lähetettyjä ja suljettuja tarjouspyyntöjä. Lähetettyjä ja suljettuja tarjouspyyntöjä voi esikatsella klikkaamalla Toiminnot valikkoa tarjouspyynnöltä ja valita Katso toimittajien näkymässä. Luonnosta voi esikatsella avaamalla luonnoksen ja klikkaamalla yläriviltä Esikatsele.

Yksityiskohtainen kuvaus

Luonnoksen esikatselu tapahtuu klikkaamalla Esikatsele painiketta. Luonnoksen muutokset myös tallentuvat samassa yhteydessä.

Lähetetyn ja suljetun tarjouspyynnön esikatselu tapahtuu avaamalla tarjouspyynnön ja valitsemalla Toiminnot valikosta Katso toimittajien näkymässä.