Virheellisen sähköpostiosoite merkataan järjestelmässä punaisella kolmiolla. Tieto näkyy Aktiiviset tarjouspyynnöt näkymässä tarjouspyynnön tiedoissa ja klikkaamalla tarjouspyynnön auki, näet tarkemmin mihin osoitteeseen viesti ei ole mennyt perille.

Yksityiskohtainen kuvaus

Lähetetty tarjouspyyntö ei aina välttämättä tavoita saajaansa ja syitä voi olla mm seuraavia:

• Toimittajan sähköpostiosoitteessa on kirjoitusvirhe
  • Toimittajan yhteyshenkilö on siirtynyt toisen yrityksen palkkalistoille eikä osoitetta täten enää löydy
  • Yrityksen sähköpostin domain on vaihtunut

Käyttäjälle pyritään näissä ylläolevissa tapauksissa indikoimaan, että osoite olisi syytä tarkistaa ja lisätä vastaanottajaksi oikea osoite.

Aktiiviset tarjouspyynnöt näkymässä näytetään punainen varoituskolmio.

Kun tarjouspyynnön avaa, näkee tarkemmin mikä osoitteista on mahdollisesti virheellinen:

Tarkista tällöin osoite ja lisää uusi/oikea osoite vastaanottajiin:
Miten lisään vastaanottajia jo lähetettyyn tarjouspyyntöön?