Tyhjälle tarjouspyynnölle tulee automaattisesti oletuksena tietyt hinta- ja lisätietokentät.

Näitä kaikkia kenttiä pystyy muokkaamaan, poistamaan sekä tarvittaessa lisäämään uusia.

Yksittäisen kentän muokkaus

Rattaan/kukkasen kuvasta saa auki yksittäisen kentän tiedot.

• Voit vaihtaa kentän nimeä
  • Voit määritellä kentälle tarkemman kuvauksen
  • Voit vaihtaa kentän tietotyyppiä (otsikko, numero, teksti ja monirivinen teksti)
  • Voit määritellä kentälle halutessasi yksikön (esim. numerotyyppiseen €/h, €, €/km jne)
  • Voit määritellä onko kenttä pakollinen kenttä

Kentän poistaminen

Voit poistaa ylimääräisen kentän painamalla roskakorin kuvaa.

Kenttien järjestyksen vaihtaminen

Ota hiirellä kiinni kahdesta viivasta ja raahaamalla siirrä kenttä haluamasi kohtaan.

Olemassa olevien kenttien kopiointi

Voit kopioida olemassa olevan kentän kopiointi painiketta painamalla.
Kopioitu kenttä tulee kopioidun kentän alapuolelle.

Uusien kenttien lisäys

Halutessasi lisää kenttiä, klikkaa LISÄÄ KENTTIÄ

Valitse haluamasi kentät ja klikkaa LISÄÄ. Lisätyt kentät tulevat alimmaksi, josta niitä voi siirtää ja muokata haluamalla tavalla.