Voit katsella yksittäisen toimittajan taloustietoja joko toimittajarekisterin kautta tai vertailunäkymän kautta.

Toimittajarekisterin kautta

Valitse Toimittajat, etsi toimittaja jonka tietoja haluat tarkastella. Luotettavuus välilehdeltä näet Zeckit raportin tiedot ja Zeckit linkkiä klikkaamalla pääset tarkastelemaan laajemmin tietoja yrityksestä.

Vertailunäkymän kautta

Tarjouspyynnön vertailunäkymästä klikkaa yrityksen nimen alta Katso tiedot, jolloin sinut ohjataan toimittajarekisterin puolelle ja voit tarkastella yllä olevan ohjeen mukaan yrityksen tietoja.