Tarjouspyynnön päättäminen on tärkeä tehdä, sillä osana päättämistä hoidetaan myös viestintä niin voittaneelle kuin hävinneille toimittajille. Päätetty tarjouspyyntö poistuu myös aktiiviselta työpöydältä, mutta siihen pystyy tarvittaessa palaamaan Kaikki tarjouspyynnöt valikon kautta.
Päättäminen tapahtuu avaamalla tarjouspyynnön ja klikkaamalla Päätä painiketta. Tarjouspyynnön voi myös päättää ilman yhtään valittua toimittajaa. Sekä voittajan, että hävinneiden sähköposteja on myös mahdollisuus muokata.

Yksityiskohtainen kuvaus

Tarjouspyynnön päättäminen tapahtuu avaamalla tarjouspyynnön ja Päätä painiketta klikkaamalla.
Päättämisprosessi jakautuu 5 eri vaiheeseen. Vaiheita on vähemmän jos esim. voittajaa ei valita lainkaan.

1. Valitse toimittaja
  2. Päätä tarjouspyynnön laskutus
  3. Esikatsele voittajan sähköpostiviesti
  4. Esikatsele hävinneiden sähköpostiviesti
  5. Yhteenveto

1. Valitse toimittaja

Tarjouspyyntö voidaan myös päättää ilman että valitaan voittajaa.

2. Päätä tarjouspyynnön laskutus

3. Esikatsele voittajan sähköpostiviesti
Sähköpostiin oletuksena haetaan tilaajan verkkolaskutiedot verkkolaskuosoite.fi -palvelusta.

Voit muokata voittajalle menevän sähköpostin otsikkoa ja viestiä.
Voit myös jättää lähettämättä sähköpostia voittajalle, mutta tämä ei ole suositeltu vaihtoehto.

4. Esikatsele hävinneiden sähköpostiviesti

Voit muokata voittajalle menevän sähköpostin otsikkoa ja viestiä.

Voit myös jättää lähettämättä sähköpostia hävinneille, mutta tämä ei ole suositeltu vaihtoehto. On tärkeää, että hävinneetkin toimittajat saavan tiedon, jolloin vähennetään turhia kyselyitä heidän suunnalta kilpailutuksen lopputuloksen osalta.

5. Yhteenveto