Kun tarjousaika on päättynyt, tulleet tarjoukset näkyvät tarjouspyynnön vertailunäkymässä.

Lisäksi tarjoukset saa ladattua exceliin Lataa vertailu excel painiketta painamalla.

Excelissä voi tehdä tarvittavia lisälaskutoimituksia ja lisämerkintöjä.

Exceliin tulee näkyville kaikki toimittajat, joille tarjouspyyntö on lähetetty, huolimatta siitä, ovatko he jättäneet tarjouksen tai eivät.
Toimittajat järjestetään siten, että ensin aakkosjärjestyksessä ne toimittajat jotka ovat jättäneet tarjouksen. Sitten ne toimittajat aakkosjärjestyksessä, jotka ovat avanneet tarjouspyynnön ja lopuksi ne, jotka eivät ole avanneet tarjouspyyntöä. Lisäksi näytetään syy, jos toimittaja on ilmoittanut ettei aio jättää tarjousta.