Tämä ohje on tarkoitettu vain pääkäyttäjille, jotka voivat hallinnoida nimikkeitä.

Luokittelut ovat yleiskäsitteellisiä termejä, esim. Kulkuneuvot, Autot, Kiinteistöt ja rakennukset, Siivoustarvikkeet, jne.

Nimikkeet eli arkkityypit voidaan määritellä joukko samanlaisia esineitä.

Esim. Rakennus, porakone, henkilöauto, jne.

Attribuutit eli lisätiedot/lisämääritteet ovat nimikkeiden yksilöiviä tai tarkentavia tietoja, esim. sarjanumero, paino, takuuaika, valmistaja, jne.

Uuden nimikkeen lisäys

Uuden nimikkeen lisäys tapahtuu Lisää Esine ominaisuuden kautta. Klikkaa Lisää nimike.

Täydennä tiedot, valitse halutut attribuutit nimikkeelle ja tallenna painamalla Lisää nimike.

Uuden Luokittelun tai Attribuutin lisäys

Luokitteluiden ja attribuuttien lisäys vain Thingerin tuen toimesta.

Jätä tukipyyntö tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: support@thinger.fi