Esineitä voi lisätä joko suoraan hierarkian juuritasolle (1.) tai tietylle hierarkiatasolle (2.).

1. Klikkaa +-merkistä ja valitse listalta Lisää uusi esine

Esine lisätään tällöin hierarkian juuritasolle.

2. Valitse ensin hierarkiasta se taso, jonka alle haluat luoda uuden esineen. Tämän jälkeen klikkaa vihreällä pohjalla olevaa +-merkkiä luodaksesi uuden esineen tämän tason alle.

Etsi lisättävä nimike ja klikkaa Valitse ja jatka.

Jos listalta ei löydy haluttua nimikettä, katso ohje: lisää uusi nimike

Täytä tiedot ja tallenna esine.

Huomioi että nimike kohtaisesti täydennettävät lisätiedot, (kuvassa: Kapasiteetti, Lisätiedot, Paino, Takuuaika, jne) ovat nimikekohtaisesti määritelty nimikkeen luonnin yhteydessä.

Näitä lisätietoja voi halutessaan lisätä nimikkeelle, katso ohje: Attribuutin lisäys nimikkeelle

Tämän jälkeen esine tulee näkyville joko Hierarkian juuritasolle tai halutulle hierarkiatasolle riippuen kummalla tavalla esinettä on lähdetty luomaan.